Tävlingsinfo

Bli Nyheter24:s reporter under EM!

Next in football är tävlingen där vinnaren får åka med Nyheter24s redaktion till fotbolls-EM i Frankrike sommaren 2016. Tävlingen är uppdelad i tre faser, kvalfasen, finalfasen och Fotbolls-EM.

Kvalfas 4 april - 15 maj

Du kan starta en reporterprofil när som helst under perioden och fortfarande ha chans att kvala in till final.

Varje måndag släpper Nextinfootball-redaktionen 3 nya utmaningar att sätta tänderna i. Utmaningarna är uppdelade i tre nivåer: Supporter, Expert och Hardcore Challenge. Du kan tävla i alla nivåer, det ökar dina chanser att få in en ”fullträff” som tar dig hela vägen till webbTV-serien och slutligen ned till Frankrike med Nyheter24-redaktionen i sommar.

Att dela dina inlägg är naturligtvis en självklarhet och som blivande sportreporter hos Nyheter24 ser du så klart till att dina inlägg är spridningsvänliga.

Redaktionen håller koll på alla inlägg som publiceras på Next in Football och kommer varje dag välja ut ett inlägg som lyfts på Nyheter24.se och på Nyheter24s facebooksida (med över 250 000 gillamarkeringar).

Next in Football-juryn som består av Jesper Hussfelt, Patrick Ekwall och Next in Football-redaktionen kommer varje vecka utse en vinnare som går direkt till finalen och webbTV-serien av Next in Football. Vinnaren får även 24st 50cl-favoriter från Coca-Cola samt en fotbollshalsduk. 

Även 2 och 3 platsen får 24 st 50 cl från Coca-Cola och en fotbollshalsduk varje vecka. 

 

Final 16 maj - 9 juni

6 deltagare går vidare till final genom att vinna en veckotävling och 3 deltagare går vidare som juryns Wildcard.

Finalen består av 3 semifinaler som leds av en jurymedlem vardera där en finalist går vidare från varje semifinal. Slutligen har vi 3 finalister kvar i det sista avsnittet som gör upp kampen om att vinna hela Next in Football 2016 och reporterresan ned till Frankrike.

Priset 13 juni -

Vinnaren av Next in Football får följa med Nyheter24 till EM-festen i Frankrike, för att bevaka händelserna på plats. Du kommer att arbeta nära en redaktionsmedlem som också blir din chef under uppdraget. Tillsammans med denne kommer du att leverera innehåll som publiceras på Nyheter24.

Resan startar den 13 juni med avresa från Arlanda direkt ned till Sveriges första match mot Irland i Paris. Resan går sedan vidare ned till södra Frankrike, närmre bestämt Toulouse och Nice. Boende sker på Camp Sweden och resan till och från matcherna sker med bil.

Hemresan blir när/om Sverige åker ut...

 

Kontakt 

Om du har frågor om tävlingen: info@nextinfootball.se

Om du har frågor gällande vertkyget, gå till denna sida >>


Regler och villkor