VECKANS JURYMEDLEM

Elena Lövholm

Elena Lövholm är frilansande fotbollsjournalist med svensk fotboll som största fokus. Hon har sina huvudsakliga uppdrag hos SVT Sport där hon bloggar om Allsvenskan, är reporter i kanalens livesändningar samt medverkar i program som Fotbollskväll och Matchprogrammet. Elena har även uppdrag på tidningen GOAL, tycker till om de allsvenska norrlandslagen i Mittmedia-producerade Fotbollspuls samt driver fotbollspodden Podd Pa Dembo tillsammans med Offsides reporter Oskar Månsson.

Patrick Ekwall

Patrick Ekwall är en av Sveriges mest kända och erfarna sportjournalister med över 30 år i branschen. Ekwall syns dagligen i TV4s sportsändningar, nu senast i en stor intervju med Zlatan Ibrahimovic. Han är programledare för Ekwall vs Lundh och en uppskattad sportkrönikör. Ekwall ledde tidigare TV4 stora satsning Fotbollskanalen Europa tillsammans med Jesper Hussfelt, Olof Lundh och Johanna Garå. Nyligen släppte han boken Svår, svårare, Ekwall och har även skrivit texterna i en illustrerad bok om fotbollsprofilen Martin Dahlin.

Jesper Hussfelt

Jesper Hussfelt är fotbollsjournalist och entreprenör. Han har gedigen erfarenhet som programledare och kommentator för många av TV4s fotbollssändningar, från bland annat EM, VM, Ligue 1 och Serie A. Jesper medverkade i Fotbollskanalen Europa tillsammans med Patrik Ekwall, Olof Lundh och Johanna Garå. Mellan 2010 och 2014 ledde han även Club Calciopå TV4. I grunden är Hussfelt fotbollsspelare och var aktiv som sportchef i FC Andrea Doria mellan 2007 och 2010.