Ett slut och en början

 

Det skall erkännas att jag försökt mig på att blogga tidigare. Men att skriva om vardagliga saker såsom Kissie och gänget gör är inte min grej. Så när chansen gavs att blogga om fotboll på en portal riktade mot fotbollsintresserade såg jag min chans att skriva om mitt största intresse.

Eftersom det är söndag, och därmed sista tävlingsdagen, blir det här troligtvis mitt sista inlägg (om juryn inte vill annorlunda) och jag vill därmed avsluta på topp.

En elegant avslutning och ett tårfyllt farväl vore på sin plats, men det är inte riktigt så jag jobbar.

Jag tänker inte be om ursäkt för hur jag trakasserat era feeds med mina uppdateringar, jag tänker inte raljera om att jag är tacksam för chansen att uttrycka mina åsikter. Däremot är jag tacksam för att ni, för tillfället 2062 läsare, tagit er tid att läsa vad jag har haft att skriva.

Så ett stort tack. Hoppas att jag kunnat sprida ett visst ljus i er gråa vardag.

Att jag fått blodad tand för skrivandet vore en underdrift. Det har varit fantastiskt roligt och givande. I synnerhet när man lyckas väcka intresse och folk visar respons. Så återigen ett stort tack.

Men eftersom det här är en blogg om fotboll, och inte om mitt emotionella status så får det vara slut på detta raljerande.

Återigen fokus på det viktiga.

Korta reflektioner efter helgen.

The FA avslöjade under kvällen att Roy Hodgson närmar sig jobbet som Engelsk förbundskapten.

Vilket är stort, väldigt stort.

Framför allt måste det vara extremt bitter för Harry Redknapp som setts som den stora förhandsfavoriten till jobbet. Vi kan bara spekulera i vad hade hänt om spekulationerna kring hans eventuella avsked från Spurs inte inträffat? Kanske hade dom fortfarande haft en chans att utmana om ligatiteln, och kanske hade dom haft en reell chans att sluta före Arsenal i ligan – det verkar trots allt som vi Gooners återigen får fira Saint Totteringhams Day - ordningen återställd.

Chelsea har hittat tillbaka till fornstora dagars fotboll. En imponerande seger idag mot QPR, och ett än mer imponerande hattrick signerat Fernando Torres.

Arsenal vann en poäng mot Stoke, men förlorade två. Tråkigt, men tack vare Magpies horribla kollaps mot Wigan, så är det en ytterst viktig pinne i den pågående kampen om tredjeplatsen.

Låt oss klara av det. Så att vi återigen kan se framemot en säsong med Champions League-fotboll.

Rubriken för den här inlägget är ”ett slut och en början”. Som ni kanske förstår syftar det till att det här slutet för bloggen. Men början för Roy. Hoppas att han kommer att få lika mycket glädje över sitt nya jobb som jag haft under skrivandet av den här bloggen.

Tack för mig

Er tillgivne

Anton Bergkamp Gustafsson

 

Postat av